Singl

Tamburaši Milenij predstavljaju singl “Najbolja”

today4 travnja, 2023 109 1

Background
share close

Milenij je odlučio promijeniti dugogodišnji trend u kojem zbog ogromnog broja nastupa nisu imali vremena posvetiti se autorskom radu, stoga su se uputili u studio i krenuli sa snimanjem, a singl “Najbolja“ rezultat je tog rada.

Glazbu i tekst potpisuje mladi poznati skladatelj i tekstopisac Dominik Šušković, dok je Milenij zaslužan za aranžman.

Izlazak singla prati i video spot čiji je redatelj Avik Snanich, a LUDO Media potpisuje snimanje i montažu. Glumica u spotu je Maria Grigoryian Vučković.

Milenij je sastav koji nastupa u dvije postave. Jedna je klasična tamburaška, a druga je pop-tamburaška postava. “Najbolja” je skladba koja zahtjeva moderniji pristup u produkciji, tako da su dečki iz Milenija uspješno ubacili moderan, pop zvuk u nju.

Pjesmom “Najbolja” i  video spotom, Milenij pokazuje odlučnost u tome da proizvede svoj novi hit koji svakom slušatelju već na prvo slušanje ulazi u uho. Uz “Najbolju” dečki iz Milenija žele također postati najbolji.

Piše: Tamburaški radio

Rate it

Prethodna objava

Album

Tamburaši i cajke udružili snage protiv politike

Nakon nedavne hajke na cajke u Puli i Osijeku tamburaši su odlučili podržati glazbene kolege turbofolk scene poručujući da narodna muzika, bez obzira s kojeg podneblja dolazila, mora imati mjesto u svakoj dvorani u kojoj će se okupiti ljubitelji takve glazbe i uživati u koncertu. Poznata imena tamburaške tradicijske i pop glazbe, kako doznajemo, snimaju album dueta s poznatim folk izvođačima kako bi skrenuli pozornost da glazba ne povlači nego […]

today1 travnja, 2023 276 1

Komentari (0)

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *


0%