Singl

Džentlmeni nas obradom hita “24 sata” vraćaju u osamdesete

today4 travnja, 2023 329

Background
share close

Džentlmeni su objavili video spot još jedne obrade hitova, a riječ je o predivnoj baladi “24 sata“ Jurice Pađena i Aerodroma, kojoj su tamburama obojali drugačiji, a opet prepoznatljiv zvuk.

Autor ovog legendarnog hita je Jurica Pađen, a novi pop-tamburaški aranžman potpisuju Darko Čuvidić i Željko Nikolin. Redatelj spota je Mario Šulina.

Pjesma “24 sata“ dolazi nakon uspješnog singl “Dođi“ u kojem su Džentlmeni obradili poznati hit Parnog valjka, a osim ovih, obradili su i mnoge druge pjesme koje su objavili na nosaču zvuka s obradama popularnih hitova u izdanju Croatia Recordsa.

Piše: Tamburaški radio

Rate it

Prethodna objava

Tamburaši Milenij

Singl

Tamburaši Milenij predstavljaju singl “Najbolja”

Milenij je odlučio promijeniti dugogodišnji trend u kojem zbog ogromnog broja nastupa nisu imali vremena posvetiti se autorskom radu, stoga su se uputili u studio i krenuli sa snimanjem, a singl “Najbolja“ rezultat je tog rada. Glazbu i tekst potpisuje mladi poznati skladatelj i tekstopisac Dominik Šušković, dok je Milenij zaslužan za aranžman. Izlazak singla prati i video spot čiji je redatelj Avik Snanich, a LUDO Media potpisuje snimanje i […]

today4 travnja, 2023 101 1

Komentari (0)

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *


0%