Album

Džentlmeni objavili novi studijski album “Zakon ljubavi”

today15 siječnja, 2023 110

Background
share close

Novi studijski album Džentlmena naslovljen “Zakon ljubavi” nosi teret velikih očekivanja od jednog od najboljih hrvatskih pop tamburaških sastava. Srećom po njih, ta očekivanja do sada su uvijek pravdali bez problema.

Džentlmeni slave 25 godina postojanja, a nema boljeg razloga za slavlje od uspješne karijere i tisuća sjajnih nastupa kojima su oduševili svaku publiku pred kojom su nastupali. Veliku obljetnicu proslavit će koncertom u Lisinskom, ali već sada slave i s dva studijska izdanja, autorskim albumom “Zakon ljubavi“ i s albumom obrada.

Novi studijski album Džentlmena “Zakon ljubavi”

“Zakon ljubavi“ se sastoji od mnogobrojnih singlova koji su objavljeni zadnjih godina, a s kojima su osvajali publiku, kao i hrvatske top ljestvice. Na njemu se nalaze hit pjesme “Žena prava”, “Zavedi me”, “Zakon ljubavi”, “Slatki otrove” i druge.

Iza popularnih tamburaša su i brojni nastupi na festivalima, kako onima s tamburaškim predznakom, tako i festivalima kao što su CMC festival u Vodicama i CMC 200 Slavonija fest u Slavonskom Brodu.

Džentlmeni svih ovih godina okupljaju veliki broj publike, čemu svjedoče i brojni rezervirani datumi za koncerte. Upravo iz toga razloga su objavljena željno iščekivana izdanja koja će prethoditi proslavi 25 godina benda.

Piše: Tamburaški radio

Rate it

Prethodna objava

Album

“Nebo iznad Slavonije” novi je studijski album Šokaca

Album “Nebo iznad Slavonije” popularnog osječkog tamburaškog sastava Šokci ugledao je svjetlo dana u izdanju Croatia Recordsa. Ovoga puta Šokci nam se obraćaju s dvanaest potpuno novih skladbi. Glazbu i stihove potpisuju poznati slavonski skladatelji i tekstopisci: Stjepan Rudinski, Želimir Lončarić Žec, Siniša Đukić, Branimir Mikić, Fadil Šabović, Goran Ivanović Lac, Ivan Belajac i Đurđica Harkanovac. Za kompletnu produkciju albuma bio je zadužen aranžer i glazbeni producent Stjepan Rudinski. Šokci su […]

today3 siječnja, 2023 250 1 2

Komentari (0)

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *


0%