Škola tambure

Dunavaši pripremaju prvi samostalni koncert

today23 studenoga, 2023 110 2

Background
share close

Tamburaški orkestar Dunav iz Vukovara marljivo radi na pripremama za svoj prvi samostalni koncert kojim će počastiti publiku nakon višegodišnjeg rada.

Iako ovaj tamburaški orkestar postoji dugi niz godina, a iznikao je iz HKGD Dunav Vukovar, nakon što su nastupili na brojnim manifestacijama i zajedno s kolegama folklorašima proputovali svijeta, došlo je vrijeme da stanu pred publiku i počasti ju cjelovečernjim koncertom. Navratili smo na probu orkestra i uvjerili se kako su ovi Vukovarci doista vrijedni da se o njima piše i govori.

Svečani koncert održat će u subotu, 2. prosinca 2023. u Hrvatskom domu Vukovar s početkom u 19:30 sati, a na koncertu će osim njih nastupiti i gosti iznenađenja. Ulaznice za koncert možete na vrijeme nabaviti na blagajni Hrvatskog doma Vukovar ili kod svog najbližeg Dunavaša.

Piše: Tamburaški radio

Rate it

Prethodna objava

Koncert

Šimunovo u Lisinskom

Šima Jovanovac priredio je još jedan spektakl za pamćenje u zagrebačkoj dvorani Vatroslava Lisinskog oduševivši publiku na još jednom “Šimunovu u Lisinskom”. Na Šimin poziv, ali i naše obećanje, uputili smo se u Lisinski i po tko zna koji put svjedočili vrhunskoj organizaciji, neopisivim emocijama i odličnom raspoloženju svih koji su uz Šimu stupili na pozornicu hrvatskog hrama glazbe. Publika je pljeskom i ovacijama pozdravljala pjesme i izvođače, a Šima […]

today1 studenoga, 2023 105

Komentari (0)

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *


0%