Impressum

Background

Impressum

 

Tamburaški radio

Web: https://tamburaski.com

E-Mail: info@tamburaski.com

 

Vlasnik licence za produkciju i emitiranje:

Putokaz Marketing

Wolfratshauser Strße 60

81379 München

Deutschland

 

Kontakt

Telefon: +49 (0) 1577 032 5296

E-Mail: info@putokaz.eu

Web: https://putokaz.eu

 

Ovlaštena osoba:

Dejan Đukić

 

Glavni urednik:

Dražen Bočkaj

 

Porezni broj:

144/207/32032

 

Izjava o odricanju odgovornosti

 

Rješavanje sporova

Europska komisija pruža platformu za online rješavanje sporova (OS): https://ec.europa.eu/consumers/odr.

Našu adresu e-pošte možete pronaći iznad u Impressumu.

 

Nismo voljni ni dužni sudjelovati u postupcima rješavanja sporova pred arbitražnim odborom korisnika.

 

Sadržaj i dostupnost ove web stranice

Sadržaj ove web stranice izrađen je s posebnom pažnjom. Međutim, pružatelj ne preuzima nikakvu odgovornost za točnost, potpunost i aktualnost ponuđenog sadržaja. Sve objave trećih strana odražavaju mišljenje dotičnog autora. Davatelj će nastojati ponuditi uslugu što je moguće nesmetano. Čak i uz dužnu pažnju, zastoji i eventualne greške ne mogu se isključiti. Pružatelj zadržava pravo promijeniti ili ukinuti svoj sadržaj u bilo kojem trenutku.

 

Odgovornost za poveznice

 

Naše objave sadrže poveznice na vanjske web stranice trećih strana na čiji sadržaj nemamo utjecaj. Stoga ne možemo prihvatiti nikakvu odgovornost za sadržaj treće strane. Odgovarajući pružatelj ili operater stranica uvijek je odgovoran za sadržaj povezanih stranica. Povezane stranice provjerene su zbog mogućih kršenja zakona u trenutku kada su povezane. U trenutku stvaranja veze nije pronađen nikakav nezakonit sadržaj.

 

Međutim, trajno praćenje sadržaja povezanih stranica je nerazumno bez konkretnih dokaza o kršenju zakona. Ukoliko saznamo za kršenje zakona, takve ćemo veze odmah ukloniti.

 

Autorska prava

Sadržaj i radovi na ovim stranicama koje je izradio operater web stranice podliježu njemačkom zakonu o autorskim pravima. Umnožavanje, obrada, distribucija i bilo koja vrsta iskorištavanja izvan granica zakona o autorskim pravima zahtijevaju pisani pristanak dotičnog autora ili kreatora. Preuzimanja i kopije ove web stranice dopuštene su samo za privatnu, nekomercijalnu upotrebu.

 

Ukoliko sadržaj na ovim stranicama nije kreirao operater, poštivaju se autorska prava trećih osoba. Konkretno, sadržaji trećih osoba su označeni kao takvi. Ako ipak saznate za kršenje autorskih prava, molimo da nas o tome obavijestite. Čim saznamo za kršenje zakona, odmah ćemo ukloniti takav sadržaj.

 

Licenca za emitiranje glazbe

GEMA, Deutschland

 

Licence za fotografije

©Shutterstock.com, ©Freepik.com, ©istockphoto.com, ©elements.envato.com

0%