Singl

Vinkovački Caprio novim singlom zahvaljuje publici na 10 godina podrške

today22 travnja, 2023 206

Background
share close

Sedam dugih godina publika je čekala da vinkovački Caprio objavi novi singl nakon vrlo uspješnih “Bog zna što bih bio bez tebe” i suradnje s Ivanom Šebaljem u hitu “Zadnji put”. Dečki su čekali pravi trenutak i pravu pjesmu, a za “Budi uvijek uz mene” odlučili su kako je upravo ta koju su toliko dugo čekali.

Caprio je svih ovih godina u punom pogonu, svirke su redovite, a najviše su angažirani na vjenčanjima, pa ni ne čudi da su upravo ovu pjesmu odlučili snimiti kao zahvalu svima kojima su upravo oni uljepšali početak novog zajedničkog života.

Na tekst Tajane Škegro i glazbu Josipa Cekovića, ekipa iz Tvornice zvuka Vinkovci Luka Senčić i Karlo Lukačević uz Zvonimira Đurkovića iz Caprija dali su pjesmi onaj završni izgled, odnosno zvuk pjesme. Snimanje i produkcija odrađena je upravo u studiju Tvornice zvuka Vinkovci.

Za video spot je zaslužan također jedan Vinkovčanin, Goran Šalamon. A da bi upotpunili sam dojam kako je sve iz Vinkovaca, ekipa je odlučila kadrove snimanja spota odraditi na predivnom Šokačkom stanu u Vinkovcima. Uz njih u spotu su se našli i kadrovi iz svatova u kojima su svirali, pa se ovim putem zahvaljuju i mladencima koji su završili u njihovom spotu.

U razgovoru s članom Caprija, Darijanom Ragužom, doznali smo da je pjesma poklon svim bivšim, sadašnjim i budućim mladencima za ovih predivnih 10 godina postojanja banda i zabavljanja istih. Vjerna publika koju su ovi simpatični mladi glazbenici iz Vinkovaca stekli u proteklim godinama zasigurno će pjevati i novu pjesmu, pogotovo oni koji u planu imaju izgovoriti sudbonosno “da” u skorije vrijeme.

Piše: Tamburaški radio

Rate it

Prethodna objava

Džentlmeni

Singl

Džentlmeni nas obradom hita “24 sata” vraćaju u osamdesete

Džentlmeni su objavili video spot još jedne obrade hitova, a riječ je o predivnoj baladi “24 sata“ Jurice Pađena i Aerodroma, kojoj su tamburama obojali drugačiji, a opet prepoznatljiv zvuk. Autor ovog legendarnog hita je Jurica Pađen, a novi pop-tamburaški aranžman potpisuju Darko Čuvidić i Željko Nikolin. Redatelj spota je Mario Šulina. Pjesma “24 sata“ dolazi nakon uspješnog singl “Dođi“ u kojem su Džentlmeni obradili poznati hit Parnog valjka, a […]

today4 travnja, 2023 340 2

Komentari (0)

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *


0%